Gates

In de toekomst optimaliseren slimme gates de doorstroom bij attracties tijdens grote evenementen. Deze geavanceerde toegangspoorten versnellen de toegangsprocedure, verbeteren de beveiliging. Een naadloze, innovatieve oplossing voor een verbeterde bezoekerservaring.


Ticket Machines

Bij de Guest Service hebben wij nu Ticket Machines staan. In het verleden moet je tickets voor evenementen via het portaal kopen. Vanaf nu zijn ze fysiek te koop in de server. Zodra je een ticket hebt gekocht krijg je deze fysiek in je inventory. Alle tickets voor de Pilot Gate Attracties zijn gratis (0 coins).


iLost

functie waar bezoekers hun telefoon kunnen verliezen in attracties, mits deze niet in de bagagebak is geplaatst. Telefoons die vergeten zijn, worden veilig bewaard en kunnen eenvoudig worden opgehaald bij de Guest Service. Zo blijft de spanning van de attractie behouden, zonder zorgen over verloren bezittingen. Een geruststellende oplossing voor avontuurlijke bezoekers die hun telefoon veilig willen terugvinden na een opwindende rit.


Meer lezen over iLost
Geef nog meer extra aan je bezoek

Toegang willen krijgen tot exclusieve previews, Exclusieve rang op onze Discord en Minecraft server ontvangen, Achter de schermen in ons park, Genieten van extra voordelen zoals speciale Abonnementhouders avonden en attracties willen besturen?

Bestellen