Jongeren

Kom naar Project Walibi en beleef met de hele vrienden groep een spectaculaire en gezellige dag vol hardgaan! In ons attractiepark in het virtuele computerspel Minecraft is namelijk voor alle leeftijden veel te beleven. Zo zijn er attracties voor alle leeftijden. Met 11 thrill rides heb je aan adrenaline rushes geen gebrek! Durf jij bijvoorbeeld in Goliath, de snelste en hoogste achtbaan van Nederland? Of wat dacht je van Lost Gravity? Die is zo bizar dat je niet meer weet wat onder en boven is... Of ga je liever voor een ongetemde rit in Untamed? De eerste Hybrid Coaster in Minecraft met 5 inversies?

De aller jongste

Project Walibi is ook geschikt voor de aller jongste spelers van het computerspel Minecraft. Door het energieke team die elke dag bezig is om deze kinderen een veilige omgeving te bieden is er voor hun genoeg te beleven.


Voor ouders

Wij als Project Walibi staan helemaal achter het feit dat u als ouder / verzorger een veilige omgeving wilt voor uw kind. Wij bij Project Walibi zijn hier elke dag mee bezig om de omgeving zo veilig mogelijk te maken. Doormiddel van spelers met slechte bedoelingen per direct te verwijderen van Project Walibi. In de oudergids staat alles weergeven hoe wij hier te werk gaan.

Geef nog meer extra aan je bezoek

Toegang willen krijgen tot exclusieve previews, Exclusieve rang op onze Discord en Minecraft server ontvangen, Achter de schermen in ons park, Genieten van extra voordelen zoals speciale Abonnementhouders avonden en attracties willen besturen?

Bestellen