DaToosjePower

Mijn naam is Thomas. Ik ben de oprichter van Project Walibi. Ik ben verantwoordelijk dat alles vloeiend verloopt in de server en begeleid het Development team.


DIRECTIE
MeneerUil

Heyo! Mijn naam is Yvar, ook wel bekend als MeneerUil. Mijn functie binnen Project Walibi is het aansturen van het team en het onderhouden van de 3D models in ons park.


DIRECTIE
OneEscape


FRIEND
IsaPizza


FRIEND
thijs_tevens


FRIEND
michybox


FRIEND
F_Producktions


FRIEND
Ruud_S

null


FRIEND
DaToosjePower2

null


FRIEND
StefanLH02

Hey, Stefan hier! Als je je soms afvraagt, "wie is deze gozer?", nou, ik ben dus verantwoordelijk geweest voor een heleboel blokjes die jij ziet in Project Walibi. Jawel, ik ben een vormgever en daarnaast shiftleader, visual & UX designer tijdens mijn studietijd en een duizendpoot in mijn vrije tijd. Wat dat laatste betreft, hou ik mij graag bezig met van alles en nog wat, of het nu schilderen, schrijven, lezen, fotograferen, cosplayen, pretparken bezoeken, muziek luisteren of wandelen is. Er is vast wel iets wat we gemeen hebben!


SHIFTLEADER
RoboticsMilan

Ik ben Milan, 21 jaar en Shiftleader bij Project Walibi. Ik zorg ervoor dat voornamelijk op het gebied van Ontwikkeling de projecten op tijd afkomen en de voortgang in de gaten houden worden. Verder ben ik samen met Stefan verantwoordelijk voor het halen van de deadlines binnen project walibi.


SHIFTLEADER
Yarnooo

Hoi! Mijn naam is Yarno, 19 jaartjes jong en mijn functie binnen Project Walibi is guestservice. Dit houdt in dat ik samen met andere guestservice teamleden bijvoorbeeld de vragen van spelers of passholders beantwoord. Naast dat ik deze functie heb, heb ik ook de omroepen van de attracties ingesproken. Mocht je dus ooit vragen hebben over Project Walibi, kan je altijd bij mij aankloppen.


TEAM
iidarkdeception

Ik ben jordi en ik ben 23 jaar oud, ik zit al bij Project Walibi voor ongeveer 3 jaar in de events afdeling. Zelf zorg ik voor de animaties in attracties en vooral voor de animaties voor onze Halloween evenementen.


TEAM
Redlucraft

Hoi hoi, ik ben Luka ik help mee met de ontwikkeling van Project Walibi zoals spookhuizen, shows en meer. Ook help ik soms met marketing mee.


TEAM
Spookyhero

Hoi hoi, mijn naam is Arvind ook wel SpookyHero. Mijn functie hier in het team is gastenservice dus ik sta altijd klaar voor het beantwoorden van al jullie vragen ?


TEAM
Pinzsel

Heyhoi! Mijn naam is Indy en in Minecraft zal je me tegenkomen als Pinzsel. Ik speel graag piano, ik zing en ik studeer op het moment een muziek. Verder bezoek ik graag pretparken en ben ik met regelmaat te vinden in het bos voor een wandeling. Bij Project Walibi ben ik onderdeel van de Guest Service dus mocht je een vraag of probleem hebben kan je mij altijd aanspreken!


TEAM
Gumybas

Ik ben Bas, 17 jaar. Mijn taak in Project Walibi is meehelpen met het creƫeren en bedenken van de beste events, zoals Halloween Fright Nights.


TEAM
PatoeterJay

Hey hallotjeess! Ik ben Jay en ik ben Team bij Project Walibi. Ik werk hier nog niet zo heel lang als Project Walibi medewerker. Zo ongeveer 5 maandjes werk ik hier als Team Medewerker en ik moet zeggen ik heb het zo onwijs naar mijn zin als Medewerker! Kom zelf ook eens een kijkje nemen in onze MC Server, en wie weet bestuur ik jouw attractie snel?


TEAM
Samball08

Hallo! ik ben Sam, Oftewel DJ Sam. Ik draai professioneel plaatjes en heb redelijk verstand van muziek en alles wat daar omheen zit. Ik zorg voor sfeer op verschillende plekken in het land en waar ik kom is het altijd een feestje. Mijn taak als teamlid is het maken van soundtracks en het meedenken met events als Halloween fright nights en de Brightnights. In de server kan je me herkennen als de rode dino.


TEAM
DirkPWC


STAGIAIR
Caviapig1

null


STAGIAIR
Timology

null


STAGIAIR
Geef nog meer extra aan je bezoek

Toegang willen krijgen tot exclusieve previews, Exclusieve rang op onze Discord en Minecraft server ontvangen, Achter de schermen in ons park, Genieten van extra voordelen zoals speciale Abonnementhouders avonden en attracties willen besturen?

Bestellen